Om oss

Parfym.n.nu är en affiliatesida via tradedoubler med ett stort fokus på att presentera parfymbutiker på nätet med nyheter, rabattkoder eller annat. Vi som driver parfym.n.nu har ett stort intresse av skönhet och mode, varför vi tycker det finns ett nyhetsvärde i att driva den här sidan.

 

Du som vill annonsera kan synas med en banner eller text, antingen på första sidan eller under bloggen. Vill Du att vi ska lägga upp er så skicka ett mail till oss på info@perfectspot.se och tipsa oss om var era banners och texter ligger under tradedoubler så lägger vi upp dem. Länkutbyte går också bra om du lägger upp parfym.n.nu på din sida, så lägger vi upp din länk längst ner på sidan här. Det stärker din länkkraft till sidor som är relaterade till mode och skönhet.

 

Du kan också skicka ex. ett nyhetsinlägg om er som butik så lägger vi upp det i bloggen. Detta under förutsättning att ni redan har banners på sidan.

 

Topplistan är under konstruktion men där är tanken att Dina produkter skall länkas direkt till er butik.

 

Bakom parfym.n.nu finns bolaget Perfect Spot Sweden AB med org. nr. 556872-9130 som har sitt säte i Stockholm. Perfectspot.se arbetar med e-handel, där vi bl a hjälper företag att synas online och även bygger webshoppar i en opensource lösning som heter prestashop. Vi har levererat ett antal webshoppar i Sverige. Besök oss gärna på www.perfectspot.se

 

Länkar:
carinabardun.se enchantiq.se fabby.se guldmusik.com kopaparfym.n.nu herrparfym.n.nu damparfym.n.nu parfymerpanatet.n.nu bisonoutdoor.se perfectspot.se perfectspot.n.nu billigparfym.n.nu

Get Adobe Flash player
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)